Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Zamilovávanie, Africké kráľovné aj Disneyho výletná loď

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Streamovacie služby opäť ponúkajú zmes rôznych žánrov. Tentokrát je pestrý aj ich pôvod. Prostredníctvom obrazoviek precestujete Španielsko, Poľsko a zavítate do histórie dnešnej Angoly.

Seriálové a filmové tipy: Zamilovávanie, Africké kráľovné aj Disneyho výletná loď Freepik.com

Netflix

zamilovávanie – 14. február

Irene túži stať sa režisérkou. Na univerzite v Madride spoznala Julia. Toho by chcela vidieť nielen vo svojich filmoch, ale aj v súkromnom živote. Obaja sú však rozdielni, rovnako ako ich plány, a tak sa stále znovu rozchádzajú a schádzajú. Podarí sa im definitívne uzavrieť začarovaný kruh? 

Osemdielny seriál režíroval Carlos Montero, ktorý pracoval na seriáloch Elita a Neporiadok, ktorý po tebe zostal. Hlavnú dvojicu romantickej komédie hrajú Georgina Amorós, známa predovšetkým z Elity, a Franco Masini, ktorý sa okrem herectva venuje aj spevu. V ďalších úlohách sa predstavia Carlos González, Blanca Martínez a Roser Vilajosana.

africké kráľovné: Njinga – 15. február

Angolská kráľovná Njinga ožíva v dokumente, aby rozpovedala príbeh prvej ženskej panovníčky v dnešnej Angole. Žila v 17. storočí a získala si povesť dobrej političky a diplomatky, ale aj odvážnej bojovníčky bojujúcej proti európskym kolonizátorom.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite