Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Seriálové a filmové tipy: Drahý Edward, Pamela aj Čierny Panter

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň je ponuka veľmi bohatá. Obsahuje ten správny mix napätia, záhad, fantázie a humoru. Nechýba ani štipka citu či reality. Návrat na obrazovky hlásia aj známe tváre kinematografie.

Seriálové a filmové tipy: Drahý Edward, Pamela aj Čierny Panter YouTube Čierny Panter: Navždy Wakanda

Netflix

pamela: Príbeh lásky – 31. január

Pamela Anderson je známa ako sexsymbol zo seriálu Baywatch. Dokumentárny film režiséra Ryana Whitea ukazuje herečku z iného uhlu – ako dievča, ktoré vyrastalo v malom meste, cez ženu z erotickej nahrávky až po človeka, akým je dnes. Pamela rozpráva o svojom živote, ako vnímala svoju slávu a vyrovnávala sa s pozornosťou, no prezradila veľa aj zo svojho súkromia. Ona sama povedala, že je to jej prvá šanca vyrozprávať svoj príbeh tak, ako ho vidí ona. 

dievča a more – 3. február

Jessica Watsonová sa do histórie zapísala ako najmladší človek, ktorý uskutočnil plavbu okolo sveta na jachte bez cudzej pomoci. Mala len šestnásť rokov. Počas svojej cesty sa musela popasovať nielen s prírodou, ale aj so samotou a vlastnými emóciami. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite