Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Seriálové a filmové tipy: Terapeut v depresii a nehoda raketoplánu Challenger

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je trochu skromnejšia. Napriek tomu sa v nej nájdu diela, ktoré stoja za pozretie. Napríklad o unesenom dievčatku či o kybernetických zločinoch. Nechýba ani komédia o dvojici, z ktorej každý pochádza z inej kultúry, čo spôsobí veľa problémov a, samozrejme, aj vtipných momentov.

Seriálové a filmové tipy: Terapeut v depresii a nehoda raketoplánu Challenger

Netflix

stratená v bielom šume – 27. január

Novinárka Miren s bývalým kolegom Eduardom pátrajú po Amayi Martínovej, ktorá zmizla počas Trojkráľového sprievodu v Malage. Prípad vyzeral beznádejne, kým sa po šiestich rokoch neobjavilo video s hrajúcim sa nezvestným dievčatkom. Podarí sa nakoniec nájsť Amayu?

Šesťdielny španielsky seriál je natočený podľa rovnomenného trileru Javiera Castilla. Tvorcami sú Jesús Mesas Silva a Javier Andrés Roig, ktorí pracovali na seriáloch ako Vis a Vis a Estoy vivo. V hlavných úlohách sa predstavili Milena Smit a Jose Coronado.

z iného cesta – 27. január

Ezra a Amira tvoria pár, dokonca už plánujú svadbu a spoločnú budúcnosť. Najprv však musia zoznámiť svoje rodiny. Čaká ich neľahká úloha, keďže obaja pochádzajú z rozličných kultúr a vyznávajú odlišné náboženstvá. Keď sa k tomu pridajú generačné rozdiely i očakávania spoločnosti, je o pohromu postarané. Podarí sa im povedať si svoje áno?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite