Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Seriálové a filmové tipy: Tie roky sedemdesiate aj krimi podcast

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka praje fanúšikom drám, ale na svoje si prídu aj tí, ktorí obľubujú sitkomy či relácie o športe. Ocitnete sa v centre izraelsko-palestínskeho konfliktu a budete s autorkou podcastov pátrať po záhade zmiznutých dievčat.

Seriálové a filmové tipy: Tie roky sedemdesiate aj krimi podcast pexels.com

Netflix

zlaté deväťdesiate – 19. január

Sitkom je pokračovaním seriálu Tie roky sedemdesiate z rokov 1998 až 2006. Desaťdielny seriál vás prenesie do roku 1995. Leia, dcéra Erica a Donny, prichádza na návštevu svojich starých rodičov a objavuje mestečko Point Place.

Debra Jo Rupp a Kurtwood Smith sa vracajú ako starí rodičia hlavnej postavy v podaní Callie Haverda. V aspoň jednej epizóde sa objavia aj herci z pôvodného seriálu. Jedným z tvorcov je aj duo Bonnie a Terryho Turnerovcov, ktorí pracovali aj na Tých rokoch sedemdesiatych.

fauda, 4. séria – 20. január

Dorono je bývalý izraelský tajný agent, ktorý sa vracia z dôchodku, aby dokončil to, čo začal. Chytiť palestínskeho militanta, o ktorom si myslel, že ho zabil, však nebude také ľahké. Nehovoriac o všemožných komplikáciách. Doranova misia dokonca prekročí hranice Izraelu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite