Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Kráska a zviera aj slávne hudobné štúdio

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň vás čaká nielen adaptácia známej rozprávky, ale aj príbeh hudobného štúdia, v ktorom nahrávali The Beatles či Red Hot Chilli Peppers. Ďalšou z možností je snímka oceňovaného mexického režiséra Iñárritu o nevšednom filmárovi.

Seriálové a filmové tipy: Kráska a zviera aj slávne hudobné štúdio YouTube

Netflix

bardo: Falošná kronika hŕstky právd – 16. december

Silverio Gama je novinár a dokumentarista, ktorý pracuje na svojom najnovšom filme – prepája v ňom fikciu s autobiografickými prvkami. S manželkou Lucíou, sú šťastní, no prenasleduje ich smrť syna Matea, ktorý zomrel deň po narodení. S jeho stratou sa doteraz nezmierili. Silverio trávi veľkú časť svojho života vo svojom surreálnom svete spájajúcom spomienky a sny. Pri príprave svojho filmu sa musí pozrieť minulosti do očí a prehodnotiť budúcnosť. 

Mexická dráma s prvkami čiernej komédie je dielom Alejandra G. Iñárritu, ktorý pracoval na scenári, produkcii, úprave a réžii. V hlavných úlohách sa predstavili Daniel Giménez Cacho a Griselda Siciliani. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite