Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kam 17. novembra v Bratislave?

.redakcia .kultúra

Dnes v Bratislave nebude iba protest ĽSNS s náborom do Ľudovej stráže hraníc a míting Marčeka a Smeru, ale aj tieto kvalitné podujatia, na ktorých si môžeme v rámci Dňa boja za slobodu a demokraciu pripomenúť výročie Nežnej revolúcie.

Kam 17. novembra v Bratislave? wikipedia Tribúna demonštrantov pri soche svätého Václava v Prahe.

stredoeurópske fórum – Stará tržnica od 15.30

Stredoeurópske Fórum je medzinárodné podujatie organizované neziskovou organizáciou Projekt Fórum a Nadáciou Milana Šimečku. Cieľom je propagovať hodnoty demokracie, ľudských práv, tolerancie a solidarity. V debate s názvom „Sme ako oni?” o ľudskej dôstojnosti, o strate rozumu a strate citu, o Ukrajine, ale aj o Československu sa stretnú Martin Putna, Oksana Zabužko a ďalší výnimoční hostia.

Diskutovať by mali prísť aj knieža Schwarzenberg a prezidentka Zuzana Čaputová

koncert pre všímavých – Námestie SNP od 17.00

Program tohtoročného Koncertu pre všímavých vznikol ako spoločný projekt festivalov Pohoda a Konvergencie a viaceré spojenia prinesie aj na samotnom pódiu na Námestí SNP. Koncert otvorí o 17.00 Slovenský komorný orchester, s ktorým zaspievajú Jana Kirschner a Michal Kaščák. Michal sa predstaví aj s kapelou Bez ladu a skladu a Drť, ku ktorej sa tentokrát pripojí Fedor Gál. Zahrajú aj Chalani z chatrče a kapely Neha!, Rozpor a Para. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite