Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Kráľ džezu aj Na západe nič nové

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Streamovacie služby ponúkajú tento týždeň široký výber žánrov i tém. Nechýba cesta kapitánov národných tímov na Svetový pohár vo futbale, film o špeciálnom agentovi, adaptácia známej knižnej klasiky či mysteriózne pátranie po šéfovi tajnej spoločnosti. Stačí si len vybrať.

Seriálové a filmové tipy: Kráľ džezu aj Na západe nič nové pexels.com

Netflix

kapitáni – 26. október

Osemdielna dokumentárna séria sleduje šiestich kapitánov, ktorí vedú svoje tímy a krajiny kvalifikáciami na tohtoročný Svetový pohár v Katare. Sú nimi Luka Modrić z Chorvátska, Pierre-Emerick Aubameyang z Gabonu, Brian Kaltak z Vanuatu, Andre Blake z Jamajky, Hassan Maatouk z Libanonu a Thiago Silva z Brazílie. 

Ako sa dostali tam, kde sú, a ako sa vyrovnávajú s tlakom, ktorý je na nich vyvíjaný?

na západe nič nové – 28. október

Mladý Nemec Paul spolu s kamarátmi pod vplyvom učiteľových rečí o tom, aká česť je bojovať vo vojne, narukujú. Po náročnom výcviku sa dostávajú na západný front, aby bojovali v prvej svetovej vojne. Zisťujú, že vojna je oveľa horšia ako ich najhoršie predstavy o nej, že v časoch všadeprítomného strachu, zúfalstva a nedostatku musia neustále bojovať o prežitie. Podarí sa im dočkať sa mieru?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite