Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Svätá rodina, basketbalová hviezda aj Bombaj

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je možno trochu skromnejšia, ale ponúka široký výber žánrov. Najzaujímavejším projektom je nový španielsky seriál o matke, ktorá je ochotná urobiť pre rodinu všetko. Aj začať nový život, aby ochránila ich tajomstvo.

Seriálové a filmové tipy: Svätá rodina, basketbalová hviezda aj Bombaj Pexels.com

Netflix

manželská poradňa – 11. október

Manželský poradca sa snaží pomôcť páru zlepšiť komunikáciu a zachrániť rozpadávajúce sa manželstvo. Popri tom, ako pomáha ostatným riešiť ich problémy, musí čeliť aj tým vlastným. Dokáže aj sebe poradiť tak dobre ako ostatným?

Osemdielny seriál ponúka pohľad na manželstvo z pohľadu arabskej kultúry. Ide o prvý kuvajtský seriál od Netflixu. Režíroval ho Jasem Al-Muhanna. V hlavných úlohách sa predstavili Khalid Ameen, Hussain Almahdi, Rawan Mahdi a Hessa Jasem Al-Nabhan. 

vidím vás – 13. október

Brannockovci sa presťahovali do svojho vysnívaného domu na predmestí New Jersey. Ich sen sa však rýchlo zmení na nočnú moru. Začnú dostávať listy od stalkera, ktorý sa podpisuje ako Pozorovateľ. Tajomstvá má každý, aj ich susedia. Aký je cieľ záhadného Pozorovateľa, ktorého nikto nepozná, ale on pozná všetkých?

Hororovú minisériu založenú na skutočných udalostiach vytvorili Ryan Murphy a Ian Brennan. V hlavných úlohách rodiny Brannockovcov sa predstavili Naomi Watts, Bobby Cannavale a  Luke David Blumm.

svätá rodina – 14. október

Rodina, ktorá skrýva šokujúce tajomstvo, sa presťahuje do Madridu. Nový začiatok nejde podľa ich plánu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite