Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Seriálové a filmové tipy: Legendárny Sidney Poitier aj Star Wars

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je plná známych a oceňovaných mien, ktoré by mohli byť zárukou dobrého diváckeho zážitku. Vybrať si môžete napínavý triler, príbeh o priateľstve a dokumenty o odchode amerických vojakov z Afganistanu, hereckej legende či o sériovom vrahovi.

Seriálové a filmové tipy: Legendárny Sidney Poitier aj Star Wars YouTube/andor

Netflix

dahmer – 21. september

Príbeh sleduje Jeffreyho Lionela Dahmera, ktorého svet pozná ako kanibala z Milwaukee. Od konca sedemdesiatych do začiatku deväťdesiatych rokov zavraždil sedemnásť chlapcov a mužov. Nechýba ani súdny proces, v ktorom Dahmera uznali za vinného. Z väzenia sa nikdy nedostal na slobodu. Zabil ho iný väzeň.

Desaťdielny seriál vytvorili Ryan Murphy a Ian Brennan. Na scenári spolupracovala dvojica s Davidom McMillanom. Séria  natočená podľa skutočných udalostí je plná známych mien zo sveta filmu. V úlohe sériového vraha sa predstaví Evan Peters, ktorý sa objavil vo WandaVision a Murphyho sérii American Horror Story. V ďalších úlohách sa predstavia Richard Jenkins, Penelope Ann Miller, Molly Ringwald a Niecy Nash. 

dievčatá zo zadných lavíc – 23. september

Päť kamarátok sa vyberie na výlet pred tým, ako jedna z nich začne chodiť na chemoterapiu. Každý deň jedna vytiahne papierik z krabičky, na ktorom je napísané niečo, čo neurobili, pretože sa báli dôsledkov. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite