Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Kráľ rokenrolu Elvis, romantická Verona aj basketbal

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je veľmi pestrá. Najväčším lákadlom je životopisný film o Elvisovi Presleym v hlavnej úlohe s Austinom Butlerom. Nechýba policajná dráma z Holandska, hororová snímka o internetových výzvach a dokumenty o prírode od National Geographic.

Seriálové a filmové tipy: Kráľ rokenrolu Elvis, romantická Verona aj basketbal pexels.com

Netflix

šéfka – 31. august

Keď sa ambiciózna Sofia prizná svojej šéfke, že neplánovane otehotnela, žena jej navrhne nečakané riešenie „problému“. Beatriz túži stať sa matkou a chce si kúpiť dieťa svojej mladej zamestnankyne. Súčasťou dohody je, že Sofia strávi celé tehotenstvo v Beatrizinom dome. Situácia sa skomplikuje, keď si uvedomí, že vidiecke sídlo sa premenilo na väzenie a ona je na každom kroku sledovaná. Rozhodne sa zostať alebo sa pokúsi o útek? 

Psychologický triler režíroval Fran Torres. Scenár napísala Laura Sarmiento. Hlavné postavy stvárnili Aitana Sánchez-Gijón a Cumelén Sanz.

láska vo vile – 1. september 

Julie sa krátko po rozchode vyberie na výlet do Talianska. Po príchode do Verony narazí na veľký problém. Jej apartmán v hoteli má rezervovaný ešte niekto. Nezostáva jej nič iné, ako sa pustiť do boja so spolubývajúcim Charliem. Učiteľka plná romantických predstáv si však postupne nájde cestu k cynickému Britovi. Kam až môže zájsť vzťah dvoch nedobrovoľných spolubývajúcich?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite