Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Seriálové a filmové tipy: Pokračovanie Hier o tróny a kuchárska šou so Selenou Gomez

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Najväčšou tohtotýždňovou novinkou je dlho očakávaný seriál zo sveta Hier o tróny. Pozriete sa i na to, ako jedno rozhodnutie dokáže zmeniť smerovanie nášho života. V dokumente o mačkách odhalíte ich skutočnú povahu a schopnosti. S piatimi sestrami sa pozriete na ich puto a to, kam až dokáže zájsť súrodenecká oddanosť.

Seriálové a filmové tipy: Pokračovanie Hier o tróny a kuchárska šou so Selenou Gomez pexels.com

Netflix

z každého konca – 17. august

Život je plný rázcestí, ktoré formujú náš život. Natalie ukončila vysokú školu a my s ňou preskúmame dve možné verzie jej života. V prvom je mladou matkou, vychovávajúcou svoju dcéru v rodnom meste, kým v druhom sa presťahuje do Los Angeles, aby si tam vybudovala kariéru, po ktorej túžila. Kam zavedú Natalie obe verzie je života a akým výzvam bude čeliť?

Film režírovala kenská režisérka Wanuri Kahiu. Scenár vytvorila April Prosser. Úlohu Natalie získala herečka Lili Reinhart, ktorá je známa najmä zo seriálu Riverdale. Po jej boku si zahrali Danny Ramirez, David Corenswet, Luke Wilson, Nia Long a Aisha Dae.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite