Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy týždňa: Brutálny Brad Pitt aj ponožky v sandáloch

.martin Papšo .kultúra .film

Vonku stále zúria horúčavy a pritom na dvere už klope Mikuláš. To bude zrejme nejaká teplotná inverzia (alebo perverzia?). Ak chcete niečo naozaj perverzné, treba sa ísť schladiť do kina. Tam je to teraz samý masaker, obrazne aj doslovne.

Filmy týždňa: Brutálny Brad Pitt aj ponožky v sandáloch PRESSFOTO ITAFILM Brad Pitt ako nájomný vrah Lienka v americkej akčnej komédii Bullet Train. Film nakrútil David Leitch v roku 2022.

možno si spomínate, ako u nás nedávno každú chvíľu horel nejaký vlak. V prvom dnešnom filme bude tiež jeden horieť a to je len drobnosť oproti ostatným veciam, čo sa v ňom udejú. Nič proti osobáku do Čadce, tiež to môže byť slušný adrenalín, ale ak do japonského vlaku nastúpi Brad Pitt, má to úplne iné grády. Poriadne brutálny by chcel byť aj francúzsky horor o mladých ľuďoch v opustenom dome. Dnešnú trilógiu masakrov uzavrieme českou komédiou, ktorá má masaker v názve, ponožky v sandáloch a humor v záchode.

film týždňa: Bullet Train

Nájomný zločinec s krycím menom Lienka dostane jednoduchú úlohu – vyzdvihnúť kufrík z japonského rýchlovlaku a na najbližšej zastávke vystúpiť. Napriek tomu, že s terapeutom Barrym pracuje na svojom duševnom rozvoji a konflikty sa snaží riešiť mierovou cestou, osud či náhoda to zariadi tak, že sa všetko zvrtne a výsledkom je krvavý kúpeľ. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite