Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Virgin River, strasti adopcie aj triler natáčaný v Prahe

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Témou tohtotýždňovej ponuky streamovacích služieb je rodina, či už vlastná alebo cudzia, šťastná alebo nešťastná. Nechýba ani akcia v podaní amerického trileru s Ryanom Goslingom a Chrisom Evansom.

Seriálové a filmové tipy: Virgin River, strasti adopcie aj triler natáčaný v Prahe pexels.com

Netflix

virgin River, 4. séria – 20. júl

Život Mel Monroeovej v meste Virgin River nie je taký jednoduchý, ako očakávala. V novom domove sa jej podarilo splniť si sen o dieťati. Otázka otcovstva však zostáva nezodpovedaná. Je ním jej zosnulý manžel Mark, alebo priateľ Jack? Nové príbehy čakajú i ďalšie postavy.

Obľúbený seriál vytvorila Sue Tenney. Hlavné postavy si zahrali Alexandra Breckenridgeová, Martin Henderson a Tim Matheson. Už v roku 2021 bola ohlásená piata séria romantickej drámy založenej na románovej sérii Virgin River od Robyn Carr. 

the Gray Man – 22. júl

Keď žoldnier CIA prezývaný Sierra Six odhalí temné tajomstvá agentúry, pre ktorú pracuje, stane jej hlavným cieľom. Ide po ňom nielen jeho bývalý psychopatický kolega Lloyd Hansen, ale i nájomní vrahovia. Podarí sa mu prežiť?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite