Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Apollo 13, Jane Austenová aj Resident Evil

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

V tohtotýždňovej ponuke streamovacích služieb nechýba akcia, romantika, dobrodružstvo ani fakty. Bude sa zvádzať odveký súboj medzi dobrom a zlom. Pozriete sa, ako sa žije na Aljaške a zažijete adrenalín profesionálnych športovcov, ktorí siahnu na dno svojich síl. Stačí si len vybrať.

Seriálové a filmové tipy: Apollo 13, Jane Austenová aj Resident Evil Pexels.com

Netflix

resident Evil: Liek – 14.

Štrnásťročné sestry Jade a Billie Weskerové sa presťahujú do New Raccoon City. Obe tušia, že ich otec má tajomstvá, ktoré môžu zničiť svet, aký poznajú. Spoločnosť Umbrella, ktorú zdiskreditovali škandály, sa snaží znovu si vybudovať dobré meno. Vyvinuli liek na chorobu, ktorý obsahuje T-vírus. Ten mení ľudí na monštrá. Nákaza sa rýchlo šíri. Ubehne šestnásť rokov. Jade bojuje o prežitie vo svete, kde šesť miliárd infikovaných ľudí a zvierat ohrozuje zostávajúcich pätnásť miliónov nenakazených ľudí. Dokáže prežiť?

Osemdielny sci-fi seriál je založený na rovnomennej videohernej sérii. Režírovali ho Rachel Goldberg, Rob Seidenglanz, Batan Silva a Bronwen Hughes. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite