Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy týždňa: Elvis, Mimoni aj slovenský stand-up

.martin Papšo .kultúra .film

Zážitkové atrakcie. Popri výlete balónom či zoskoku padákom sa dá zaplatiť aj hodinka bagrovania. Škoda, že Pavlínka kúpila Igorovi práve to, a nie ten zoskok padákom. Určite by to dopadlo lepšie a hlavne bez diery ako po bagrovaní.

Filmy týždňa: Elvis, Mimoni aj slovenský stand-up PRESSFOTO CONTINENTAL FILM Austin Butler ako Elvis Presley v hlavnej úlohe biografického filmu Elvis, ktorý režíroval Baz Luhrmann.

najlepšou zážitkovou atrakciou je, samozrejme, aj tak kino. Aktuálny balíček filmov je úplne prorodinný, pretože obsahuje aj animovanú rozprávku (sú v nej malé žlté tvory, takže to bolo určite presadené bez fašistov). Atraktívny zážitok doplnia slovenskí stand-up komici a jeden americký spevák. Možno ste o ňom niekedy počuli, volal sa Elvis.  

film týždňa: Elvis

Niektorí ľudia sa stanú takí slávni, že stačí krstné meno a hneď je jasné, o koho ide. O Elvisovi vzniklo viacero hraných filmov a on sám ich tiež natočil desiatky. Aktuálna novinka nás prevedie celým jeho životom v strhujúcej vízii režiséra Baza Luhrmanna. Jeho eklektický štýl a prebohatá fantázia sa k Elvisovi náramne hodia. Dokonale zvládnutá nablýskaná šou, rýchle tempo a množstvo vizuálnych nápadov. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite