Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Seriálové a filmové tipy: Papierový dom, Westworld aj nový Doktor Strange

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň sa nesie v znamení mnohých úspešných projektov zo sveta seriálov i filmov. Na streamovacie služby prichádzajú dlho očakávané pokračovania. Nechýbajú však ani zaujímavé novinky.

Seriálové a filmové tipy: Papierový dom, Westworld aj nový Doktor Strange pexels.com

Netflix

umbrella Academy, 3. séria – 22. jún

Súrodenci Hargreevesovci sa vracajú, aby pokračovali vo svojej snahe zachrániť svet pred zánikom. Popri tom čelia vlastným problém. Pri skoku do minulosti sa im podarilo vytvoriť časový paradox. V snahe dokončiť misiu si budú musieť poradiť s tamojšou verziou ich zvláštnej rodiny. Podarí sa im zachrániť uspieť?

Americký superhrdinský seriál vznikol na motívy rovnomennej komiksovej série, ktorú vytvorili Gerard Way a Gabriel Bá. Seriál vytvorili Steve Blackman a Jeremy Slater. V netradičnom diele o nefunkčnej rodine obdarenej veľkou mocou si hlavné postavy zahrali Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan a Aidan Gallagher.

papierový dom: Kórea – 24. jún

Geniálny Profesor vedie skupinu zločincov na ceste k najväčšej lúpeži. Tá im má priniesť vysnívané bohatstvo a možnosti. Na prvý pohľad dokonalý plán však stojí a padá na jeho účastníkoch. Podarí sa im odniesť si štyri miliardy zo zjednotenej Kórejskej mincovne?

Juhokórejský kriminálny seriál vznikol na motívy rovnomenného celosvetového hitu pochádzajúceho zo Španielska. Na tvorbe remaku sa podieľal aj producent, režisér a scenárista Álex Pina, ktorý pracoval na pôvodnom

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite