Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mera vs. Sparrow

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Filmové plátno sa na takmer dva mesiace prenieslo do súdnej siene. Pred budovou stáli húfy fanúšikov. Proces mohlo priamo zvnútra sledovať len niekoľko vyvolených. Vo vnútri sa odohrávalo predstavenie dvoch hollywoodskych hviezd, ktorých láska sa začala na natáčaní Rumového denníka (2011), skončila mierovým rozvodom a pokračovala súdnymi spormi plnými šokujúcich odhalení.

Mera vs. Sparrow SITA/AP Photos/Steve Helber, Pool

celý svet ostro sledoval súdny proces dvoch filmových hviezd. Exmanželia Amber Heard a Johny Depp sa stretli na súde už druhýkrát. A celý svet bol pri tom. Rozsudok neovplyvní len ich osobné životy, ale aj ich kariéry. Okrem Heardovej a Deppa sa na súde rozhodovalo i o osude Mery z Aquamana a Jacka Sparrowa zo slávnej série Piráti z Karibiku.

Pre obvinenie z domáceho násilia prišiel v roku 2018 Johny Depp o lukratívnu prácu na filmovej sérii Fantastické zvery. Grindelwalda v jeho podaní sa diváci v treťom filme nedočkali. Úlohu nakoniec dostal Mads Mikkelsen. Odvtedy si herecká ikona nikde nezahrala. Pritom mal herec dobre rozbehnutú kariéru a legendárnymi sa stali jeho postavy Nožnicovorukého Edwarda (1990), Willyho Wonku zo snímky Charlie a továreň na čokoládu (2005), Klobučníka z Alice v krajine zázrakov (2010) alebo piráta Jacka Sparrowa. Piráti z Karibiku hlásia svoj návrat s novým filmom.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite