Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Navaľnyj, Stranger Things aj návrat do čias dinosaurov

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň patrí najmä filmom. Môžete sa vybrať do Južnej Afriky, kde si prostredníctvom príbehu mladej študentky porovnáte život na vidieku a vo veľkomeste. Milovníkov dokumentov potešia hneď tri snímky – o prírode a známych osobnostiach. V ponuke je aj britský sitkom.

Seriálové a filmové tipy: Navaľnyj, Stranger Things aj návrat do čias dinosaurov pexels.com

Netflix

stranger Things, 4. séria, 1. časť – 27. máj

Kamaráti sa snažia po Billyho smrti žiť ďalej. Viesť normálny život však nebudú dlho. Na Hawkins sa valí ďalšia hrozba. Ohrozená bude aj alternatívna dimenzia Upside Down. Podarí sa Eleven a jej partii zabrániť vojne a zachrániť oba svety? 

Sci-fi hororový seriál odohrávajúci sa v 80. rokoch minulého storočia vznikol podľa námetu The Duffer Brothers. V populárnej dráme hrajú Winona Ryder, Millie Bobby Brown, David Harbour, Finn Wolfhard a Gaten Matarazzo. Seriál odkazuje na snímky z čias, v ktorých sa dej odohráva a ktorými sa tvorcovia inšpirovali. Sú to diela Stevena Spielberga, Johna Carpentera, Stephena Kinga a Georga Lucasa. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite