Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Seriálové a filmové tipy: Lindsey Vonn, Matrix aj Žena cestovateľa v čase

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň praje najmä novým dielam. Nechýbajú drámy ani komédie. Oživenia sa dočkajú i dva známe projekty. Prvým z nich je nová verzia Ženy cestovateľa v čase. Druhým je pokračovanie sci-fi série Matrix, ktorej predposledný diel vyšiel pred devätnástimi rokmi.

Seriálové a filmové tipy: Lindsey Vonn, Matrix aj Žena cestovateľa v čase Pexels.com

Netflix

denník moderného fotra – 11. máj

Nataša a Dominik sa takmer nepoznajú. Spojila ich noc, počas ktorej splodili syna Čeňka. Starostlivosť o dieťa sa rozhodli vyriešiť po svojom. Kým lepšie zarábajúca matka bude chodiť do práce, otec zostane na materskej dovolenke a bude písať knihu. Neskúsených rodičov čaká množstvo neočakávaných situácií. 

Komediálny film je inšpirovaný rovnomennou knihou Dominika Landsmana podľa ktorej vznikol scenár. O svoje rodičovské skúsenosti ho obohatil i režisér Jan Haluza. Natašu a Dominika si zahrali Tereza Ramba a Jiří Mádl.

divoká krása – 12. máj

Modelka Zinhle sa infiltruje do vplyvnej rodiny pôsobiacej v oblasti krásy, aby sa jej členom pomstila za to, čo jej v minulosti urobili. Každý má nejaké tajomstvo. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite