Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Obama, Garcíovci aj temná strana kozmetického priemyslu

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je skutočne pestrá. Nájdete v nej film o úspešnom boxerovi, historický seriál, politickú drámu a nazriete do úchvatných národných parkov. Silné zastúpenie majú príbehy o rodine a rodičovstve. Každý z nich sa však líši, no všetky poukazujú svojim spôsobom na význam rodinných zväzkov.

Seriálové a filmové tipy: Obama, Garcíovci aj temná strana kozmetického priemyslu Pixabay.com

Netflix

slávne národné parky – 13. apríl 

Bývalý americký prezident Barack Obama vás v päťdielnej dokumentárnej sérii prevedie najúžasnejšími národnými parkmi. Ukáže vám i krásu divočiny, do ktorej človek často nevkročí a zoznámi vás s ich obyvateľmi.  Dokument sa snaží ukázať krásu prírody, podporiť jej ochranu a zachovať si pri tom optimizmus. 

dnes napravíme svet – 13 apríl

David je producentom talk show o problémoch vo vzťahoch. Sám je však slobodný a bez dlhodobej partnerky. Jediný trvalý vzťah má s deväťročným synom Benitom. Všetko sa zmení počas rozhovoru s chlapcovou matkou Silvinou. Prezradí mu, že Benito nie je jeho syn. Krátko na to zomrie. David stojí pred ťažkým rozhodnutím. Povedať pravdu alebo nie? Nakoniec synovi všetko povie a pomáha mu splniť želanie – nájsť biologického otca. Je však otec ten, čo dieťa splodí alebo ten, ktorý sa mu venuje? Uvedomia si obaja, ako veľmi im na sebe záleží?

Argentínsku drámu režíroval Ariel Winograd. Otca a syna si zahrali Leonardo Sbaraglia a Benjamín Otero. V úlohe chlapcovej matky môžu diváci vidieť populárnu herečku a speváčku Nataliu Oreiro. 

anatómia škandálu – 15. apríl

Sophie je manželka vplyvného politika Jamesa Whitehousa. Ich vzťah podrobí ťažkej skúške mužovo obvinenie zo znásilnenia. Žena je však presvedčená o jeho nevine a snaží sa ochrániť ich rodinu. Prokurátorka je naopak presvedčená, že James zločin spáchal. Aká je pravda?

Britský dramatický seriál je inšpirovaný rovnomenným románom Sarah Vaughan.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite