Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Bridgertonovci, Pačinko aj Will Smith ako otec a tréner sestier Williamsových

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň praje najmä dokumentárnym sériám. Môžete si vybrať medzi ázijskými drogovými kartelmi, terorizmom v Španielsku, filmovým zákulisím, športom alebo sexualitou. Okrem toho na vás čaká kórejská dráma o rodine, romantika i komédia. Voľba je na vás.

Seriálové a filmové tipy: Bridgertonovci, Pačinko aj Will Smith ako otec a tréner sestier Williamsových pexels.com

Netflix

pravidlá rozkoše – 22. marec

Komička Michelle Buteau povedie divákov na ceste k pochopeniu ženskej sexuality a všetkého s ňou súvisiaceho. Hneď prvou dilemou je, čo presne znamená pre ženy slovo rozkoš. A to je len úvodná téma diskusií o sexe s obyčajnými ľuďmi, sexuálnymi terapeutmi a vedcami. Budú riešiť rozdiely pri dosahovaní orgazmov u mužov a žien aj búrať mýty zakorenené v spoločnosti. 

odkvitanie – 24. marec

Fotograf Harutoo a kaderníčka Misaki sa zamilujú. Všetko vyzerá idylicky až do momentu, keď lekári diagnostikujú Misaki nevyliečiteľnú chorobu. Tá spôsobuje, že mladá žena starne oveľa rýchlejšie. Zostáva jej len obmedzený čas. Ukončí dvojica svoj vzťah, alebo sa pokúsia využiť naplno spoločné chvíle, ktoré im zostávajú?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite