Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy .týždňa: Nešťastný nový rok 2 aj transformeri v sanitke

.martin Papšo .kultúra .film

Filmoví ruskí agenti sú buď atraktívne – ale smrtiace – baletky, alebo hĺbaví muži prudkej inteligencie. Aké to sklamanie, keď vidíme realitu v parku, ktorá vyzerá ako Boris pred Priorom. Radšej poďme späť do tej filmovej fikcie.

Filmy .týždňa: Nešťastný nový rok 2 aj transformeri v sanitke PRESSFOTO CINEMART Myška Šupito a lišiak Bielobruško na dobrodružnej a poučnej ceste v animovanom filme Myši patria do neba z roku 2021.

tento týždeň nás tam čakajú zvieratká po smrti, ale plné nádeje. Dozvieme sa, ako to dopadne, ak si niekto v sanitke často nahlas púšťa Příteli chvátej SOS. Na záver si hviezdna herecká zostava zopakuje romantické chvíle, len namiesto Tatier to bude Jadran. Nezostane čas na maďarský horor Post mortem. Ten sa odohráva po veľkej vojne a pandémii. Nie je to však zo súčasnosti, ale spred sto rokov. Ďalší dôkaz, že história sa opakuje.

film týždňa: Myši patria do neba

Šupito je malá bojazlivá myška, ale všetkých sa snaží presvedčiť, že je rovnako odvážna ako jej otec. Ten hrdinsky zahynul v nerovnom boji so strašným lišiakom. Šupito dokazuje svoju odvahu na spiacom mladom lišiakovi Bielobruškovi, ale nedopadne to dobre a obaja skončia v zvieracom nebi. To je však len začiatok ich spoločnej cesty.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite