Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Filmy týždňa: Marvelovka, muzikál aj romantika

.martin Papšo .kultúra .film

Leto je v plnom prúde, globálne aj lokálne sa nám otepľuje. Čo tak schladiť sa v klimatizovanom prítmí kinosály? Ponuka je prebohatá a tento týždeň pribudli ďalšie zaujímavé kúsky.

Filmy týždňa: Marvelovka, muzikál aj romantika PRESSFOTO WALT DISNEY STUDIOS Scarlett Johansson ako Nataša Romanoff – hlavná hrdinka filmu z farebného sveta Marvelu – Black Widow.

po neplánovane dlhej prestávke dorazil ďalší diel skladačky z farebného sveta Marvelu. Necháme sa unášať na vlnách podivuhodne snovej rockovej opery. A do kín dorazilo aj trochu takej prepotrebnej romantiky. Z noviniek tentoraz vynecháme juhokórejskú vykrádačku Shreka s názvom Červená črievička a sedem statočných a dva české filmy dokument Jak Bůh hledal Karla a gangsterskú komédiu Ubal a zmizni.

film týždňa: Black Widow

Aké by to bolo filmové leto bez poriadneho komiksu? Fanúšikovia Marvelu sa konečne dočkali. Black Widow alias Nataša Romanoff dostala teraz samostatný film, ale už ju dobre poznáme najmä z Avengerov. Je to druhá najznámejšia bývalá agentka KGB (hneď po Putinovi a ten, keď zhodí košeľu a trochu sa pričeše, je aj viacej sexy). Jej angažmán v KGB sa tu priamo nespomína, ale vieme to z predošlých filmov. Nataša sa, mimochodom, narodila v roku 1984, takže keď jej materskú organizáciu rozpustili, mala už sedem rokov. A prečo nie? Keď mohol Mozart skladať ako päťročný, čo je ona horšia?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite