Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Festival Pohoda On The Ground bude patriť klubom

.peter Bálik .kultúra

Trenčiansky festival sa rozdelili do piatich dní, počas ktorých sa predstaví stovka domácich a zahraničných umelcov.

Festival Pohoda On The Ground bude patriť klubom SITA/OZ Proti prúdu

„to, že na našom letisku privítame ľudí, považujem za malý zázrak. To je pri súčasnej situácii asi to najdôležitejšie,“ privítal Mišo Kaščák novinárov na tlačovke k päťdňovému trenčianskemu festivalu Pohoda On The Ground (7. až. 11. júl), ktorý sa bude niesť v znamení podpory klubovej scény na Slovensku. „Som hrdý, že sme sa rozhodli ísť cestou spolupráce s klubmi. Dlhodobo tvrdíme, že klubová scéna je základom akejkoľvek hudobnej scény na svete. Chceli sme na to poukázať a zatiahli sme do príprav aj kluby. Nikdy predtým sme do takej veľkej miery nepustili z rúk dramaturgiu festivalu. Práve sme v Fuge, čo je tiež symbolické, lebo ho považujem za jeden z najlepších klubov na Slovensku,“ vysvetľuje Mišo Kaščák. 

Na trenčianskom letisku sa predstaví celkovo jedenásť klubov, medzi nimi napríklad Stromoradie, Bombura, Diera do sveta, Fuga, Colosseum alebo 69. Každý deň na festivale bude patriť dvom klubom. Počas celého festivalu bude fungovať bratislavský klub B3, ktorý na letisku privezie svoju električku. „Bude to vôbec prvýkrát, čo sa v Trenčíne objaví električka,“ dodáva so smiechom Michal Kaščák. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite