Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kunsthalle nateraz ostáva v starých priestoroch

.redakcia .kultúra

Uvoľňovanie opatrení otvorilo od 11. mája aj bratislavskú Kunsthalle. Medzi prvými návštevníkmi bola aj nová ministerka kultúry Milanová.

Kunsthalle nateraz ostáva v starých priestoroch SITA/Branislav Bibel Nezisková občiansko kultúrna iniciatíva Stojím pri Kunsthalle počas protestu pred Domom umenia.

verejnosť si opäť môže pozrieť rozsiahlu česko-slovenskú výstavu Moc bezmocných, inštalovanú na 1. poschodí galérie, aj samostatnú prezentáciu výtvarníčky s originálnym prístupom k otázke rómskej identity a feminizmu, víťazky Ceny Oskára Čepana Emílie Rigovej Čarodejnica z Coney Island situovanej v priestore Kunsthalle LAB. Výstavy sú predĺžené do 5. júla.

„Galerijní mediátori nosia rúška, poskytujú návštevníkom dezinfekciu rúk, ako aj praktické informácie pre bezpečný a príjemný pobyt vo výstavných priestoroch,“ uviedla pre PR manažérka KHB Lila Rose s tým, že v súčinnosti s Národným osvetovým centrom priebežne koordinujú aj ďalšie hygienické zabezpečenia zdieľaných priestorov budovy tak, aby návšteva divákov na výstavách bola bezpečná, plynulá počnúc vstupom do budovy.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite