Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Festival Pohoda toto leto nebude, pre koronavírus ho odložili o rok

.ivana Šalgová .kultúra

Najväčší festival na Slovensku Pohoda sa presúva, na trenčianskom letisku bude až v júli 2021. Všetky vstupenky z tohto roka ostávajú v platnosti. Svoju účasť na budúci rok už potvrdilo aj viacero interpretov, ktorí mali pôvodne vystupovať toto leto.

Festival Pohoda toto leto nebude, pre koronavírus ho odložili o rok zdroj: facebook/Pohoda Festival

organizátori najväčšieho hudobného festivalu na Slovensku sa po konzultácii so špičkovými epidemiologičkami rozhodli presunúť Pohodu na júl 2021. Informovali o tom 84 dní pred plánovaným letným festovalom. 

„Dvadsiatyštvrtý ročník Pohody sa presúva o rok. Pohoda 2020 sa tak v tradičnej podobe neuskutoční, nahradí ju Pohoda In the Air. Naživo sa na trenčianskom letisku stretneme až 8. – 10. júla v roku 2021,“ píšu organizátori v tlačovej správe. 

Hoci by sa aj opatrenia prijaté v súvislosti s bojom proti šíreniu koronavírusu počas najbližších týždňov mohli začať uvoľňovať, organizátori nepredpokladajú, že by sa toto uvoľňovanie dotklo aj podujatí s vysokou návštevnosťou, akým je Pohoda.

„Úžasná atmosféra živého stretnutia nám bude veľmi chýbať, rovnako ako pozitívna energia, ktorá na letisku ostáva po festivale.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite