Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hudobný mini festival online z .klubu pod lampou

.redakcia .kultúra

Bratislavský .klub pod lampou sa aj v tomto pre umelcov ťažkom období snaží pripravovať obsah, ktorý môžete pozerať z domáceho pohodlia vašich mobilov či počítačov. V stredu 15. apríla sa môžete tešiť na jedinečný festival so sólovými interpretmi zastupujúcimi celú kapelu.

Hudobný mini festival online z .klubu pod lampou zdroj: facebook/Music Press Production

hudobné podujatie ONE HEAD: music festival s podtitulom CORONA edit VOL. 1.0 sa pôvodne pripravovalo ako klasický klubový festival. Pod vplyvom okolností si však ho budete môcť pozrieť online z domu. Na špeciálnom prvom vydaní festivalu vystúpia 15. apríla z .klubu pod lampou sólo interpreti Peter Lipa mladší, Love My Science, Isobutane a Isama Zing. V .klube si vyskúšame, ako sa hudbá dá robiť aj bez podpory spoluhráčov a publika. 

jednotlivci namiesto kapiel

Spojenie electropunku, new wave, post punku a indie nájdeme v projekte Love My Science, za ktorým stojí speváčka Inge Rudavská. Elektronická zrážka minulosti s prítomnosťou, rôznych hudobných štýlov a vokálu s elektronickými harmóniami. Na začiatku marca projektu vyšiel debutový album Perfect Disorder, ktorého ústrednou témou je konfrontácia jednotlivca s modernou spoločnosťou. Nové skladby predstaví speváčka Inge v sprievode s producentom.

Pozrite si priamy prenos:

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite