Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

#TREBA zohnať nejakých divákov!

.elena Akácsová .kultúra

Kto tento víkend neúčinkuje, nevystavuje, nediskutuje, nedemonštruje, neoslavuje Nežnú, tak asi nežije. Toľko podujatí v jednom víkende naraz sa snáď na Slovensku ešte nikdy nekonalo. A to je výborné!

#TREBA zohnať nejakých divákov!  Zdroj: HBO Europe Tatiana Pauhofová v novom špionážnom seriáli HBO Europe Bez vedomia.

za pretlak v programovej ponuke môže stret dvoch udalostí, ktoré sa našťastie v mnohom prelínajú – 30. výročie Nežnej revolúcie a Noc divadiel. O tom, že existuje stránka, ktorá mapuje aktivity k Novembru 89, sme už písali. Aktuálne tam evidujú 282 podujatí a iniciatív po celom Slovensku. Teraz ku tomu pridávame aj stránku, ktorá agreguje všetky sobotné podujatia Noci divadiel. Bude sa odohrávať v 27 slovenských mestách a viac ako päťdesiatich divadlách, kultúrnych centrách, umeleckých školách a kultúrnych priestoroch po celom Slovensku. 

Programu je neúrekom, a nielen účinkujúci, ale diváci budú mať čo robiť, aby stihli byť všade, kde majú či chcú byť. Možno bude jednoduchšie zobrať ochotné deti, partnerov či kamarátov, vyjsť z domu rovno za nosom a náhodne sa zastavovať tam, kde sa zhlukujú ľudia, určite sa tam niečo zaujímavé deje. Snáď krajší prejav ozajstného slobodného života ako táto neuveriteľne rôznorodá a bohatá ponuka neexistuje! 

seriál o prebúdzaní sa z „bez vedomia“ 

Introvertom, ktorí radšej zostanú doma, odporúčame v nedeľu aspoň si zapnúť telku. Okrem publicistiky a dokumentov o Novembri 89 určite stojí za pozornosť nový špionážny seriál HBO Europe Bez vedomia, ktorého osvedčený tvorivý tím z predošlého úspešného projektu Pustina, dáva tušiť, že si ho rozhodne netreba nechať ujsť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite