Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Film Bohemian Rhapsody získal dva Zlaté glóbusy

.redakcia .kultúra

Dva Zlaté glóbusy získal film o lídrovi skupiny Queen Freddiem Mercurym v prestížnych kategóriách – najlepšia dráma a najlepší herec, ktorým sa stal Rami Malek.

Film Bohemian Rhapsody získal dva Zlaté glóbusy Paul Drinkwater/NBC via AP/SITA Herec Rami Malek prijíma cenu za najlepšieho herca počas 76. ročníku odovzdávania Zlatých glóbusov.

životopisný film Bohemian Rhapsody o frontmanovi skupiny Queen Freddiem Mercurym sa postaral v noci na pondelok v Los Angeles na 76. ročníku odovzdávania Zlatých glóbusov o veľké prekvapenie, keď získal ceny v dvoch prestížnych kategóriách – najlepšia dráma a najlepší herec v dráme, ktorým sa stal Rami Malek.

Snímka Bohemian Rhapsody mala silných konkurentov v podobe filmov Čierny panter, BlacKkKlansman, If Beale Street Could Talk a Zrodila sa hviezda. Rami Malek zasa ukázal chrbát hviezdam ako Bradley Cooper, Willem Dafoe, Lucas Hedges a John David Washington.

Čiernobiela dráma Roma mexického oscarového tvorcu Alfonsa Cuaróna odohrávajúca sa v Mexiku 70. rokov 20. storočia, získala cenu za najlepšiu réžiu. Cuarón zároveň uspel aj v kategórii cudzojazyčný film, naprázdno vyšiel len v scenáristickej kategórii.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite