Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Knižné novinky z vydavateľstva .týždňa v predpredaji za skvelú cenu len do 5. novembra

.redakcia .kultúra

Jeseň sa v našom vydavateľstve nesie v znamení knižných noviniek. Dve z nich môžete do 5. novembra získať v predpredaji za výhodnú cenu len 8,90 eur.

Knižné novinky z vydavateľstva .týždňa v predpredaji za skvelú cenu len do 5. novembra

tento rok je v znamení 100. výročia vzniku Československa aj osudových osmičiek v našej histórii vôbec. K tejto príležitosti vydávame celkovo 4 knihy, tri z nich si už môžete kúpiť v predpredaji.

jar, ktorá zmenila Slovensko

Kniha Jar, ktorá zmenila Slovensko je našou poctou Jánovi Kuciakovi, Martine Kušnírovej a ich statočným rodinám. A je aj naším poďakovaním všetkým, ktorí sa odvtedy podieľajú na obnovení nádeje. Lebo práve oni zmenili a ešte zmenia túto krajinu. Túto knihu kúpite v predpredaji do 8. novembra za 16,99 eur. Cena po predpredaji bude 19,89 eur.

KNIHU KÚPITE V NAŠOM ESHOPE.

generál Štefánik, ktorá tvár je vaša?

Viac než len životný príbeh Milana Rastislava Štefánika odkrýva kniha Generál Štefánik, ktorá tvár je vaša?, ktorá prináša päť rozhovorov so znalcami života Milana Rastislava Štefánika. Detaily, súvislosti, osoby, ktoré sa občas spomenú, no veľa o nich nevieme, približuje svojimi otázkami Anton Vydra. V predpredaji do 5. novembra si ju môžete kúpiť len za 8,90 eur. Cena po predpredaji bude 10,99 eur.

KNIHU KÚPITE V NAŠOM ESHOPE.

pokušenia Dominika Tatarku

V knihe Pokušenia Dominika Tatarku vám Anton Vydra a Peter Zajac formou rozhovorov zodpovedajú aj tieto otázky a priblížia vám život slovenského spisovateľa a disidenta Dominika Tatarku. Zároveň však položia aj mnoho ďalších otázok, na ktoré si musí čitateľ nájsť odpovede sám. Aj túto knihu kúpite v predpredaji do 5. novembra len za 8,90 eur. Cena po predpredaji bude 10,99 eur.

KNIHU KÚPITE V NAŠOM ESHOPE.

hey, Slovaks!

Redaktor .týždňa Michal novota a fotograf .týždňa Boris Németh išli po stopách potomkov slovenských migrantov z 19. a 20. storočia, ktorí v USA vytvorili silnú komunitu, najmä v štátoch Pennsylvánia, Ohio, New Jersey a New York. Reportážka fotokniha Hey, Slovaks! poskytuje zaujímavé svedectvo o amerických Slovákoch, bez ktorých by naša nezávislosť pravdepodobne neexistovala.

KNIHU KÚPITE V NAŠOM ESHOPE.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite