Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Posledný mesiac na prihlásenie filmov na festival Azyl, pridajte sa medzi filmárske talenty

.house of Ukulele .kultúra

Festival krátkych minútových a päťminútových filmov a videoklipov AZYL sa po šesťročnej odmlke opäť ozýva. Prihlásenie filmov do súťažných kategórií je otvorené do 15. mája 2018. Po tomto dátume už nebude možné diela zaregistrovať.

Posledný mesiac na prihlásenie filmov na festival Azyl, pridajte sa medzi filmárske talenty

víťazov jednotlivých kategórií budeme poznať už 23. júna 2018 na ART FILM FEST Košice 2018 a na webe festivalu.

Festival Azyl je skvelým priestorom pre filmárov, profesionálov i amatérov na prezentáciu ich tvorby. Touto cestou mali diváci možnosť spoznať dnes už známe režisérske mená ako Jonáš Karásek, Enrik Bistika či Viliam Csino. Zo súťažných kategórií si tvorcovia môžu zvoliť medzi minútovými filmami, päťminútovými filmami a videoklipmi. Pre diela, ktoré nesplnia časový limit a presiahnu dĺžku päť minút, ale ich autori by ich napriek tomu radi predstavili verejnosti, bude určená nesúťažná kategória. Vítané sú všetky hrané filmy, dokumenty, animované filmy, experimentálne filmy aj videoklipy. “Festival AZYL má víziu vytvoriť platformu pre začínajúcich tvorcov filmov a videoklipov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite