Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Viac zmenšovania!

.juraj Malíček .kultúra .zásah

Nemôžem si pomôcť a asi aj psychoanalytik by mal k tomu čo povedať, ale milujem filmy o zmenšovaní. 

miláčik, zmenšil som deti, Ant-Man, King Sajz, Což takhle dát si špenát, Gulliverove cesty, Neuveriteľne zmenšujúci sa muž, Neuveriteľne zmenšujúca sa žena, Vnútorný vesmír, Dr. Cyclops, Fantastická cesta, Piadimužíci... Milujem všetky bez rozdielu, od geniálnych televíznych Troch chrobákov až k ťažko zvládnuteľnému Útoku bábkových ľudí, čo je americký horor z päťdesiatych rokov o šialenom vedcovi, čo zmenšuje ľudí do veľkosti bábik Barbie, lebo sa bojí osamelosti, a oni sa proti nemu vzbúria. Nezabudnuteľný kusisko, hraničná skúsenosť, ale stála za to. A Škrečok v nočnej košeli aký bol super, ten náš seriál z konca osemdesiatok, čo v ňom zmenšené detváky vliezli pánu Satinskému do hlavy cez ucho a potom ho ovládali!    

Fantastické, úžasné, geniálne, viac zmenšovacích filmov nám treba, mohol by som sa na to dívať stále a neverím, že by sa mi to zunovalo. Asi za to môže tá zmena perspektívy alebo čo. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite