Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hanušova báseň

.martin Mojžiš .kultúra .zásah

Na Pohode sa vždy nejaký ten zásah pritrafí. Čo sa hudby týka, najviac ma zasiahol koncert Alice Phoebe Lou. Bol som presvedčený, že už nič silnejšie tam tento rok nezažijem. Omyl.

Martin Mojžiš

do „detského“ stanu Family Park som sa v sobotu išiel pozrieť na koncert Solamente Naturali, ale stihol som len úplný koniec. Hodinovú prestávku, ktorá nasledovala, som využil na to, že som si trochu zdriemol. Medzitým sa na pódiu pripravovala scéna pre nejaké divadlo. Nevedel som ani, čo to má byť, ale keď už som tam bol, zostal som. A tak som videl inscenáciu Anna Franková Nového divadla z Nitry.

Režiséra Šimona Spišáka a herečku Luciu Korenú som videl pár dní predtým v Teatro Tatro v skutočne majstrovskom Majstrovi a Margaréte. Na rozdiel od tohto skvelého divadla som však v prípade Anny Frankovej nedokázal oceniť jemnosti práce režiséra a dvoch hercov (všetky postavy okrem Anny hral Ivan Martinka). Dôvod bol jednoduchý – príliš ma to pohltilo. Aj keď, možno práve to je úplným ocenením režiséra, hercov aj všetkých ostatných. V každom prípade som bol za to predstavenie veľmi vďačný.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite