Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

To nevytesníš!

.juraj Malíček .kultúra .zásah

Filmoví Transformers sú od tretieho dielu blbosť, jasne a nekompromisne a to je fajn, lebo človek aspoň vie, do čoho ide. Do kina, jasnačka, inak veľmi nemá zmysel dívať sa, to veľké plátno predsa len ukáže a každý film je lepší ako žiadny. 

takže Transformers 5: Posledný rytier, no dobre, dve a pol hodiny sa dajú zabiť aj mizernejším spôsobom. Nenapadá mi síce aktuálne žiadny, ale to iba preto, že skúsenosť, s ktorou sa vyrovnávam, chce plnú mentálnu kapacitu. Lebo teda, bola to „šajba". 

Najprv treba overiť vedľajšie účinky tých nových liekov, príbalový leták hovorí o zníženej schopnosti viesť motorové vozidlo, ale o obrazových halucináciách sa v ňom nepíše ani slovo, takže to, čo som videl, pravdepodobne skutočne bol film. 

Režisér Michael Bay, dakedy mimoriadny režisér, ktorý povýšil prvoplánové reklamné gýčovité filmové estétstvo na umeleckú manieru, vykročil zo svojho vlastného tieňa a predviedol čosi, za čo by sa mala odoberať svojprávnosť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite