Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba 18/2017

.kultúra .treba

TREBA SPOJIŤ SILY pre dobrý cirkus; TREBA KOMBINOVAŤ lukostreľbu s divadlom; TREBA VYJSŤ VON aj keby čerti padali; TREBA SA POHRAŤ S Igráčkom a dizajnom; TREBA SA POZERAŤ V TELKE Päť chlapov v chalupe;

TREBA SPOJIŤ SILY
pre dobrý cirkus

S riaditeľom festivalu nového cirkusu Cirkul’art Pavlom Kelleyom sme sa v rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí rozprávali aj o ich vyhnaní z Medickej záhrady. „Už minulý rok, keď nám starosta Starého Mesta vydával povolenie, bolo v ňom výrazné upozornenie, že v budúcnosti už s ním nemáme počítať. Opiera sa o tvrdenie Pamiatkového úradu, že podujatie takéhoto masového významu tam nepatrí. My sme však nikdy nemali kapacitný problém.“ Viacero bratislavských scén sa spojilo, a tak festival bude a bude trvať celý mesiac. Začína sa v piatok open air show lietajúcich akrobatov Cirque du Platzak na Námestí Eurovea, pokračuje každý týždeň v bratislavských divadlách (Aréna, Astorka, Nová scéna, MDPOH) a končí sa víkendom 2. – 4. júna v centre mesta.
cirkulart.sk

TREBA KOMBINOVAŤ
lukostreľbu s divadlom

Prvé indoorové podujatie v rámci Mesiaca nového cirkusu v Bratislave bude predstavenie Dois v divadle Aréna, v nezvyklých časoch – v sobotu o desiatej večer a v nedeľu o štvrtej poobede.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite