Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Zlokot sa rozpadli

.peter Bálik .kultúra

Bratislavská skupina Zlokot sa podivným spôsobom rozpadla. Podľa Lyrika je koncept kapely naplnený, zvyšok Zlokotu jeho správaniu príliš nerozumie.

Zlokot sa rozpadli Martina Mlčúchová

Kapely vznikajú a zanikajú. Ale je škoda, keď skončia tie dobré. Skupina Zlokot oznámila na svojej facebookovej stránke, že končí. Predčasný rozchod prišiel ako blesk z čistého neba, medzi členmi kapely neboli žiadne nezhody a na jeseň už mali naplánovavých niekoľko koncertov.

„Koncept Zlokotu je momentálne pre mňa naplnený. Ja som kapelu zrušiť nechcel, ale Losos a Staňa sú v tomto konzervatívnejší a nesúhlasili s tým, že kapela bude fungovať podľa mojich rozmarov, tak sme dohodli, že ju radšej zrušíme,“ povedal pre .týždeň Lyrik, ktorý sám seba označuje za hlavnú príčinu rozpadu: „Chcel som hrať koncerty, ale len starý program, dovtedy som sa mohol spamätať, ale momentálne nevidím svetlo na konci tunela, neviem kam ďalej by kapela mohla ísť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite