Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Odporúčame: hudba do konca júla

.juraj Kušnierik .kultúra

Viedeň, Trenčianske Bohuslavice, Tasov a Bratislava. Odporúčame vám 5 hudobných podujatí v 4 mestách 3 krajín počas najbližších 2 víkendov.

Odporúčame: hudba do konca júla arenavie.com

Začnime vo Viedni, kde sa už vo štvrtok 23. júla začína mestský Popfest. Je to už šiesty ročník pozorne kurátorovaného festivalu súčasnej rakúskej hudobnej scény. Tohtoročnými kurátormi sú DJ-ka a producentka elektronickej hudby Susanne Kirchmayr a hiphoper a rozhlasový moderátor Stefan Trischler a.k.a. Trishes. Festival sa koná od štvrtka až do nedele na viacerých pódiách pod otvoreným nebom aj pod strechou na Karlsplatzi a v jeho okolí. Zo známejších hudobníkov vystúpia Fennesz, Dorian Concept, The Vegetable Orchestra alebo Maja Osojnik.

Prečo sa na festival oplatí zájsť? No preto, lebo je unikátnou možnosťou objavovať a aspoň trochu spoznať aktuálnu hudobnú scénu Rakúska. Verte, je čo objavovať, čo spoznávať.

A celý festival je zadarmo.


V Bratislave celé leto prebieha festival

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite