Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Komentár Petra Zajaca: Ódorova vláda

.peter Zajac .komentáre .komentár týždňa

Metafory, aj tie vtipné, sú zradné. Ódorova úradnícka vláda nemá byť štvrtým útokom jednej Matovičovej a dvoch Hegerových vlád, ale svojprávnym kabinetom.

potešili ma pajány na jej adresu. Marián Leško, unavený tuposťou vlád po voľbách vo februári 2020, jej dal visačku takej kvalitnej vlády, akú sme ešte nemali; na to však budeme môcť odpovedať až po voľbách.

Dúfajme len, že majster nelojality a babrák Ivan Šimko si nenasadí červený nos a nepotopí ju, hoci je to v ňom ako v koze. A dúfajme, že medzitým zabudneme na úsmevnú, no detinskú líniu obrany Demokratov, že v prípade Vlčan & Budaj Vlčan všetkých oklamal, ako to jeden po druhom babrácky opakujú, hoci najneskôr od Vlčanovho pokusu o odvolanie v NR SR v júni 2022 mohli, mali a museli vedieť, že on a jeho rodina stoja za firmou REKO RECYCLING, spol. s. r. o., ktorej spolumajiteľom exminister Vlčan je, a nemuseli bádať, či je dotácia na skládku v rozpore so zákonom, lebo je v rozpore s dobrými mravmi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite