Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Slavomíra Henčeková: Dovládnuté?

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Udalosťou týždňa sa nepochybne stalo odvolávanie vlády. A Slovensko sa zas raz ocitlo v atmosfére, v ktorej sa ľudia navzájom nepočúvajú, nechápu, každý presne vie, čo má ten druhý robiť a nebojí sa mu to vytmaviť.

veľmi sa mi k odvolávaniu vlády nechcelo vyjadrovať. Aj tak mi ale mnohí písali siahodlhé správy so svojimi postojmi, a tak som túto tému predsa len otvorila. Argumenty za odvolanie vlády som príliš počuť nepotrebovala. Začínajú od Igora Matoviča a presne pri ňom aj končia. Akurát, že je to stále jeho vláda, aj keď je na papieri formálne uvedený iný premiér. Jeho, majstra atómoviek, ktorý prijíma zákony „tak trochu bagrom“ a vládne cez Facebook a „plačovky“. Nezabúdajme ale ani na „úprimný“ boj proti mafii a korupcii zo strany Sme rodina. 

Navyše je vláda od septembra menšinová a jednoducho nemá dôveru parlamentu. O historickej nedôveryhodnosti jej jednotlivých členov ani nehovorím. Visí na šnúrke od gatí tarabovcov, občasne Krošláka, Borguľu, Vorobelovej, Tabák, Čepčeka a podobných vyberaných poslancov. Viac ma teda zaujímali argumenty, prečo takúto vládu neodvolať.  

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite