Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Peter Nôta: Vedia len klamať, vydierať, vraždiť, znásilňovať a ničiť civilné ciele

.peter Nôta .komentáre

Žiadna raketa by na Poľsko nikdy nedopadla, ak by Putin nezaútočil na Ukrajinu. To Putin prikázal znásilňovať deti, ženy, starcov. Vraždí civilné obyvateľstvo a ničí hlavne civilné ciele. Teplárne, elektrárne. Chystá sa nechať vymrznúť Ukrajincov.

cielene útočí po celej Ukrajine a chcel obsadiť len územia, kde je nerastné bohatstvo a zdroje pitnej vody. Ak by EÚ a NATO toto dopustilo, stali by sme sa energeticky závislí na nacistickom Rusku. 

preberte sa, ak sa bojíte Putina

Rusko je vojensky slabé. Používa už len zbrane vyrobené za čias ZSSR. Z vojenského a taktického hľadiska je situácia pre Putina zlá. Väčšina obyvateľstva Ruska žije v mestách, čiže Putin nemá veľkú šancu rozpútať celosvetový konflikt. Zničiť Rusko je v dnešnej dobe moderných zbraní veľmi jednoduché. Podľa dostupných informácií pred začatím vojny na Ukrajine rokoval s čínskym prezidentom. Hranice boli vymedzené. Vojna nesmie začať počas olympiády, musí byť krátka a nesmú byť použité jadrové zbrane. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite