Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Miroslav Kollár, predseda strany Spolu: V OĽANO by mali rýchlo prejsť od „kultúry úcty“ ku kultúre zodpovednosti

.miroslav Kollár .komentáre

Chápem vypovedanie koaličnej zmluvy SASkou po nekončiacich extempore politického hochštaplera Matoviča, ale zásadne nesúhlasím s tým, že si dnes môžeme dovoliť čakať na riešenie do konca prázdnin. Potrebujeme urgentne riešiť problémy ohrozujúce budúcnosť krajiny. Na takéto hry dnes nemáme čas.

prechádzame mimoriadne zložitým obdobím. Dva roky pandémie zanechali za sebou 20 000 mŕtvych. Na Slovensku za posledných sto rokov niečo nevídané. Mysleli sme si, že táto nočná mora dusiaca ľudí, ale aj ekonomiku, zdravotníctvo, kultúru, šport a mnohé ďalšie oblasti sa už končí, ale nie. Čísla infikovaných opäť stúpajú. A my musíme opäť uvažovať, ako v čase vyčerpaného a kolabujúceho zdravotníctva zvládneme ďalšiu vlnu.

Ak sme za posledných sto rokov nezažili smrtiacu pandémiu, tak priamu skúsenosť s vojnou nemáme od roku 1945. A zrazu je u susedov plnoformátová vojna so všetkými jej následkami. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite