Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: 50 odtieňov zlosti aj vďačnosti

.slavomíra Henčeková .komentáre .názory

Tento komentár je mojím jubilejným 50. komentárom v .týždni. A tak má, dúfam, právo byť trochu iný, trochu osobnejší. Bude aj o politike, aj o divadle, ale predovšetkým o zlosti aj vďačnosti.

ani uplynulý týždeň sme si napriek letným teplotám vonku politicky neoddýchli. O takom podstatnom probléme, ako sú dúhové vlajky na štátnych úradoch, sa bude pre istotu hlasovať až v septembri, aby nás táto téma štvala a traumatizovala ešte o čosi dlhšie. Po „odpustení“ zo strany Igora Matoviča voči SaS spôsobom jeho vlastným hrozí pád vlády. Ministerka informatizácie má na pracovnom notebooku nalepené heslo a nebojí sa ho zverejniť a nemá najmenšiu chuť sa čo i len ospravedlniť.

Politika je pomerne náročná, a to tak na sledovanie, ako aj na trávenie, a nielen trávenie času v nej. Dôrazne preto všetkým odporúčam, aby si od politiky robili zdravotné pauzy. Jedným z mojich obľúbených spôsobov, ako tieto pauzy realizovať, je divadlo. Keď sa dá, tak v ňom hrám, keď sa nedá, tak ho navštevujem.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite