Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Komentár Petra Zajaca: Putinovi prisluhovači

.peter Zajac .komentáre .komentár týždňa

Putin vyhlásil pod lživou hlavičkou denacifikácie a neutralizácie svätú vojnu Ukrajine. Zároveň nás označil aj s celou Európskou úniou za nepriateľov Ruska.

poslanec Blaha vyzval na svätú vojnu proti prezidentke Zuzane Čaputovej. Povedal, že je Američanmi platenou vlastizradkyňou a prisahal, že ak mu „štátna moc zakáže takto o nej hovoriť, bude o nej hovoriť ako o fašistke. Toľko autenticky blúzniaci politik-vedec Blaha.

Europoslankyňa za Smer Monika Beňová Blahove lži priklincovala a povedala, že „to, čo prebieha momentálne medzi Zuzanou Čaputovou ako prezidentkou a Ľubošom Blahom ako poslancom, nech si vyriešia oni sami. Beňová sa hlboko mýli. Nejde o osobný spor medzi jedným poslancom a prezidentkou Slovenskej republiky. Blaha je podpredsedom strany Smer, verejne ju zastupuje a spolu s Robertom Ficom otvára smerom k strane Republika a Hlas. Je to trošku komplikovaná konštrukcia, ale takto to funguje.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite