Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Komentár Petra Zajaca: Myslieť alternatívne?

.peter Zajac .komentáre .komentár týždňa

To, že Gabo berie vec alternatívne, vedel na Slovensku v roku 2002 každý, len Gabriel Palacka sa tváril, že nevie, o čom je reč. Maroš Žilinka sa tak tvári dnes. Berie podpis dohody s ruskou generálnou prokuratúrou alternatívne.

v dohode sa hovorí o „potláčaní šírenia informácií teroristickej i extrémistickej povahy. Podľa nás ruský Memoriál skúma slobodne odvrátenú tvár ruských dejín, ale v Rusku bol alternatívne zrušený zaporušenie ruského zákona o „zahraničných agentoch.

Alternatívne berie veci aj Richard Sulík. Jeho minister zahraničných vecí Ivan Korčok a štátny tajomník Martin Klus pracujú na sankciách proti Rusku, on má na ekonomické sankcie alternatívny názor a nezabudne dodať, že Rusi aj tak Krym nikdy nevrátia. Zabudne len na to, že to hovorí v situácii, keď hrozba ruskej invázie na Ukrajinu prudko rastie. Škodí to jemu osobne, SaS, vláde aj Slovensku. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite