Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pavol Čekan: Dosť bolo klamstiev pána Uhríka

.pavol Čekan .komentáre

Nenávisť a klamstvo sú metódy „práce“, ktoré už viedli k mnohým zlým obdobiam v histórii ľudstva. Hrozivé je, akým spôsobom sa táto metóda udomácnila na Slovensku. Takto to nemôže ísť ďalej.

koncom augusta zverejnil poslanec Európskeho parlamentu pán Uhrík status plný klamstiev. Spravodlivosť, ktorej sa dovolával v tomto statuse vo vzťahu ku mne, „obchodníkovi so zdravím, ktorý zarába na strachu a krajine nič nevracia, zaúradovala voči nemu. Súd v Nitre rozhodol, že pán Uhrík klamal, takže musí svoje tvrdenia z Facebooku odstrániť. Z uznesenia Okresného súdu v Nitre vyberám tvrdenia, ktoré mu nariadil odstrániť:

„Poznáte biznismena s ľudským zdravím a strachom Čekana?“

„Tak tento arogantný človek vlastní firmu, ktorá získala od štátu obrovské státisícové zákazky na nákup Covid testov.“

 „Materská firma, ktorá tento spolubiznis vlastní, totiž sídli v americkom daňovom raji. A tam sa dá odliať a skryť všetko... Toto sú tí progresívci. Strach, zákazy, testy, vakcíny, rozprávkový biznis a daňové raje. Na štáte a vystrašených ľuďoch zarábať, ale naspäť do štátu ani cent nezaplatiť.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite