Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Komentár Juraja Petroviča: Koalícia zbabelosti a zrady

.juraj Petrovič .komentáre

Boris Kollár si opäť raz potvrdil, že pre neho koaličná zmluva neplatí a môže si s ostatnými koaličnými partnermi robiť, čo chce.

tak nám schválili zákon o údajných výhodách pre očkovaných. Pôvodný návrh obsahoval jednak výhody pre ľudí, ktorí dôverujú vedcom a ich výskumu a dali sa zaočkovať. A obsahoval tiež povinnosť platiť si covid testy pre tých, čo uverili bludom antivaxerskej scény a kŕčovito trvajú na tom, že neočkovať je vrcholný prejav ich slobody. Je to síce vrcholný prejav egoizmu a neschopnosti vnímať svoju zodpovednosť voči spoločnosti, ale, prosím, za cenu, že sa budú za svoje peniaze testovať, nech sa páči. To, že by nemali mať nárok na bezplatné ošetrenie v prípade, že dostanú Covid, je už antivaxerskou scénou označované za apartheid, či priamo holokaust. Pritom ide len o logickú požiadavku očkovaných ľudí, ktorí by sa im zo svojich odvodov zbierali na odvrátiteľnú liečbu a súčasne budú trpieť preťaženým zdravotníctvom, ktoré nebude mať kapacity riešiť ich ostatné zdravotné problémy.

Do toho všetkého sa pred parlament dostavilo pár stovák krikľúňov, ktorí v rozpore so zákonom obsadili vstup do budovy parlamentu a napadli novinárov a policajtov. Poslanci, ktorým je dodržiavanie ústavy a zákonov očividne komplet ukradnuté, ich prišli pozdraviť a podporiť, v dojemnej jednote komunistov a fašistov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite