Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Komentár Juraja Petroviča: Keď luza demonštruje a politici jej pomáhajú

.juraj Petrovič .komentáre

Antivaxeri, vyhecovaní dlhodobou masážou mozgov o očkovacom fašizme a podobných nezmysloch, sa pokúsili násilím dostať do parlamentu.

v dojemnom objatí môžeme vidieť na fotografii Blahu s Kotlebom. Komunista a fašista, ruka v ruke pri búraní slabého štátu, ktorého sú poslancami a na ktorého ústavu prisahali. 

Neexistuje jasnejšia ukážka toho, kto vedie túto nezmyselnú kampaň a prečo. Smerákom ide o dlhoročné tresty v base, fašistom o prežitie v parlamente, pretože im hrozí osud SNS z roku 2002. Hádka Slotu s Malíkovou dostala vtedy primitívnych nacionalistov na jedno volebné obdobie z parlamentu. Neprekvapí, že to bolo jedno z najlepších parlamentných období v dejinách novodobého Slovenska.

Dobré časy sú ale dávno preč. Sfanatizovaný dav, ktorý si nechal nakukať, že vakcíny ho oslepia, zneplodnia, zbavia slobodnej vôle, či rovno zabijú, sa vrhá na dvere parlamentu pod vedením ľudí, ktorí v ňom v demokratickej spoločnosti nemajú čo hľadať. Ten istý dav, ktorý vykrikuje o fašizme, volí fašistov a komunistov, prípadne zločincov, ktorí potrebujú moc len na to, aby neskončili v base.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite