Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Komentár Petra Zajaca: Kde leží moc?

.peter Zajac .komentáre .komentár týždňa

Po tom, čo sa utajená pôda Národnej rady stala varietnou scénou, o tajnom stretnutí na pôde SIS už čvirikajú vrabce na streche.

predseda NR SR prečítal poslancom upravenú správu SIS, ktorá pristala pôvodne „podľa všetkého“ predsedovi vlády na stole. Predseda vlády, zdá sa, prijal ponuku SIS na stretnutie najvyšších ústavných a bezpečnostných síl na pôde SIS. Načo ju bolo treba utajovať, nevie nik, z pôdy NR SR sa dostala na verejnosť takmer sama, dezinterpretovaná podľa straníckej príslušnosti a mediálneho fanúšikovania. To, samozrejme, vyvolalo množstvo otázok.

 

1. Vládne na Slovensku vláda alebo SIS? 2. Nedošlo vôbec nikomu, že „posiedka“ na SIS, zorganizovaná bez akýchkoľvek pravidiel a rozhodovacích právomocí, je nezmysel, ktorý vyvoláva dojem, že v tejto krajinke nevládne riadne zvolená vláda, ale jej podriadená SIS? 3. Nebolo predsedovi vlády od začiatku jasné, že celé stretnutie povedie len k ďalšiemu šíreniu dezinformácií a konšpirácií? 4. Že to okamžite využije Fico a prenesie korumpovanie z vlastnej stajne na obvinenie dnešnej koalície z manipulátorstva, a tá mu to ešte vlastnou inkompetentnosťou a priekupníctvom uľahčí?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite