Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Komentár Juraja Petroviča: Hra na štát

.juraj Petrovič .komentáre

Parlament sa rozhodol, že bude vypočúvať obvinených. Minister zdravotníctva podpísal Sputnik, aj keď by sa ním nedal očkovať. Mestskí poslanci podvádzajú pri dotáciách, zato jeden parlamentný je obvinený z obťažovania detí. Nikto z nich sa nevzdá svojho mandátu. Jeden deň v živote Slovenskej republiky, štátu, ktorý je vlastne len maketou štátu.

head_photo

je zodpovednosťou politikov, že bol založený ako imitácia štátu. Nesmieme zabúdať na to, že Slovenská republika vznikla proti vôli väčšiny jej občanov. Založila ju partia zločincov pod vedením Vladimíra Mečiara s dvoma základnými cieľmi – získať kontrolu nad privatizáciou slovenského priemyslu a dostať sa k najväčším a najcennejším podnikom. Druhým cieľom bolo udržať sa pri moci a zbaviť sa federálnych úradov, ktoré by pri rabovačke slovenského priemyslu mohli prekážať. Nestranný pohľad na vystrájanie slovenských privatizérov by zrejme viedol minimálne k obmedzeniu ich činnosti, ak nie priamo k trestným stíhaniam.

Štát, ktorý je založený za účelom okradnutia jeho občanov a súčasne za účelom udržania partie zlodejov čo najdlhšie pri moci, má tento étos vo svojej genetickej výbave.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite