Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Komentár Juraja Petroviča: Popieranie reality v OĽaNO a Hegerova dilema

.juraj Petrovič .komentáre

Igor Matovič nesklamal. Netrvalo ani týždeň a ukazuje všetkým, ako nielen nič nepochopil a nič neľutuje, ale naopak, rozhodol sa riadiť krajinu a jej zahraničnú aj liekovú politiku z kresla ministra financií. Popri jeho „výkonoch“ bledne aj to, čo robili premiérke Radičovej Dzurinda s Miklošom. A tak má Eduard Heger pred sebou vážnu dilemu.

head_photo

nominálny premiér Eduard Heger vyhlásil, že má eminentný záujem na upokojení situácie, ktorá vznikla okolo vakcíny Sputnik, a chce návrat k vecnému dialógu a odborným argumentom. Jaroslav Naď si zas nevšimol, že by Matovič útočil na vedcov a tvrdí, že sa tu vytvára slamený panák. Keď človek sleduje túto snahu vyhlásiť tú čiernu kocku, ktorú všetci vidia, za bielu guličku, musí si položiť otázku, či to myslia predstavitelia OĽaNO vážne, sú nejakým spôsobom do podobných nezmyselných vyhlásení tlačení, robia si z národa srandu, alebo sa spolu so svojím predsedom už definitívne a kolektívne zbláznili.

Minister Naď prejavil aj v minulosti nadpriemernú mieru loajality. Okrem toho svojím štýlom komunikácie sklamal ľudí, ktorý si mysleli, že je slušný človek. Grobianiť ľuďom, zúfalým z katastrofálneho spôsobu vládnutia, verejne na sociálnych sieťach bolo jedno z mnohých prerazení dna, ktorého sa predstavitelia OĽaNO od volieb dopustili. Verný podržtaška Naď už očividne stratil akékoľvek zábrany a plní si verne úlohu Matovičovho Ovčáčka (servilný hovorca českého prezidenta Zemana a bývalý šéfredaktor komunistického plátku Haló noviny).

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite